Εκθεσεις

Δερβενιώτης Σπύρος & Αλέξια Οθωναίου
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

O Σπύρος Δερβενιώτης, δημιουργός κόμικς και γελοιογράφος, γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα.

Καραθάνου Μαρία
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σπούδασε  ζωγραφική, γλυπτική και σκηνογραφία στην Α.Σ.Κ.Τ. , στο Πολυτεχνείο Κρήτης και σε σεμινάρια στην  Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει υπάρξει μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Ψηφιακές Μορφές Τέχνης της Α.Σ.Κ.Τ. και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. στον τομέα της γλυπτικής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο Ανδρέας Καραουλάνης προέρχεται από το χώρο του προγραμματισμού και του animation. Η πιο πρόσφατη δουλειά του επικεντρώνεται στο σχεδιασμό διαδραστικών μέσων και animation.

Σημειώσεις της Ναντιν (για τον αλας)
Σημειώσεις της Ναντιν (για τον αλας)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γεννήθηκε , ζει και εργάζεται στην Αθήνα, σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (1999-2004). Στη δουλειά του την περίοδο 2003 και 2007 είχε επικεντρωθεί στο να φτιάχνει και να τοποθετεί στους δρόμους της Αθηνάς εικονογραφικές αφίσες και τοιχογραφίες.

Κιουρτσόγλου Λευτέρης
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε αρχικά με την εικονογράφηση βιβλίων και αργότερα με την γλυπτική και το κινούμενο σχέδιο. Αγαπάει την ιστιοπλοΐα και τα ακριβά χρυσά ρολόγια τσέπης. Μεγάλωσε με σταυρόλεξα.

Κοέν Βίκτωρ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο Βίκτωρ Κοέν γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1967. Σπούδασε  στην Σχολή Καλών Τεχνών Bezalel Academy of Arts & Design της Ιερουσαλήμ και απέκτησε το µμεταπτυχιακό του µε έπαινο από την σχολή School of Visual Arts στην Νέα Υόρκη.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Αφού τελείωσε τις σπουδές του στο εξωτερικό  ασχολείται ως επιχειρηματίας στον τομέα  της διασκέδασης.

Αliens attack!
Αliens attack!
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γεννήθηκε στην Mildura, μια πόλη στο νομό Βικτώρια στην Αυστραλία όπου μέχρι το 1850 κατοικούσαν μόνο ιθαγενείς. Σπούδασε Illustration στο Monash University of Melbourne και έχει εργαστεί κυρίως ως art director σε διαφημιστικές εταιρίες στη Μελβούρνη και στην Αθήνα.

Εlectronomicon 2121
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο Βασίλης Λώλος ασχολείται με τα κόμικς πάνω από μια δεκαετία, αρχικά μέσα από διάφορα ελληνικά έντυπα όπως το 9 της Ελευθεροτυπίας. Σύντομα άρχισε να δουλεύει για τους μεγαλύτερους εκδοτικούς της Αμερικής.

Ντροπή
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1944 και σπούδασε Ζωγραφική, Τυπογραφία και Γραφικές τέχνες στο Kent Institute of Art & Design- UCA Maidstone, στη Βρετανία. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα Το 1966 και τα 10 επόμενα χρόνια εργάστηκε ως γραφίστας στη διαφήμιση.

Τransit (διαμετακόμιση)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η Κατερίνα Μπαραμπούτη είναι εικαστικός, μουσικός και performer. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Σπούδασε στο Goldsmiths University of London, στο Universidad de Barcelona και στην ΑΣΚΤ Αθήνας.

Μαριλένα Συνοδινού
Mock Up
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η Μαριλένα Συνοδινού έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ολοκληρώνει ένα δεύτερο κύκλο σπουδών στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, στο Β’ εργαστήριο χαρακτικής.

Ο διωγμός της Αθηνάς
Ο διωγμός της Αθηνάς
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο Δημήτρης Ταξής γεννήθηκε το 1983. Ζει  και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.

12 προσευχές
12 προσευχές
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο Άγγελος Φραντζής γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην INSAS στις Βρυξέλες. Έχει γυρίσει 4 ταινίες μικρού μήκους και 3 μεγάλου μήκους (Polaroid, Το όνειρο του σκύλου, Μέσα στο δάσος).

Mirror Mirror
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι μηχανικός λογισμικού και καλλιτέχνης πολυμεσικών έργων.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολείται με την εικονογράφηση, τη γραφιστική και τα κόμικς. Δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά, βιβλία, fanzines και webzines (Βαβέλ, Athens Voice, Index, Beast, Strukt κ.ά.).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι GPO είναι μια εικαστική ομάδα που κύριος στόχος της είναι η διερεύνηση της φόρμας.