Συνεργασιες

To Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς της Αθήνας έχει συνεργαστεί με Πολιτιστικά Ιδρύματα, φορείς καθώς και με διεθνή Φεστιβάλ κόμικς όπως: Φεστιβάλ της Angoulême, Φεστιβάλ της Lucca, Φεστιβάλ της Μόσχας, Φεστιβάλ της Ravenna, Φεστιβάλ της Napoli, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Video Dance, Μπιενάλε του Torino, Πανεπιστήμιο της Μπολόνια -Tμήμα Aνθρωπιστικών  Σπουδών, Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας - Tμήμα Αρχιτεκτονικής και Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δήμος της Ραβέννα, Δήμος του Τορίνο, Cartoon Art Trust, Λονδίνο, Διεθνής Αμνηστία, Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, κ.ά.

Οι Συνεργάτες:

Eκδοτικός οίκος που δημιουργήθηκε το 2009 από στελέχη των εκδόσεων Βαβέλ. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται: περιοδικό mov (κόμικς ,εικόνες, λόγια), Λέανδρος «Με μεγάλωσαν σκυλιά», Zeina Abirached «Το παιχνίδι των χελιδονιών» και βιβλία του Κωστάκη Ανάν «Ουράνιο talkshow» και «Βολική αναισθησία». Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα mov
http://www.movmag.gr
 

Η Point Blank είναι ένα εργαστήριο διαδραστικών εφαρμογών το οποίο δημιουργήθηκε το 2003. Ειδικεύεται στον χώρο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων και πολυμεσικών εφαρμογών,. Προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της. Έχει στο δυναμικό της επιστήμονες της πληροφορικής με ειδίκευση στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό συστημάτων, στον διαδραστικό προγραμματισμό και στις τεχνολογίες web. Η εικαστική της ομάδα αποτελείται από γραφίστες και web designers με πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό.
http://www.pointblank.gr
 

Η COFFEE REPUBLIC (www.coffeerepublic.gr  - www.facebook.com/coffeerepublic) έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον πολυάσχολο κάτοικο της πόλης, αλλά και κάθε λάτρη του καλού καφέ, με μια νέα γευστική κουλτούρα. Πρωτόγνωρες γεύσεις, φρέσκιες ιδέες και μακρινά ταξίδια με οδηγούς ποικιλίες καφέ, που οι περισσότερες, έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Επίσης, νέες αντιλήψεις για την παρασκευή και την παρουσίαση, όλη η ποικιλία των ροφημάτων της καφετέριας καθώς και πρωτότυπα σκεύη, αντικείμενα και εξοπλισμό. Μέλη του specialty coffee association of europe (www.scae.com) και υποστηρικτές των coffee kids (www.coffeekids.org).

Με έδρα της την Αθήνα, η Parachute® αποτελεί εναν σημαντικό προμηθευτή γραμματοσειρών για τους περισσότερους εκδοτικούς οίκους και διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συναλλαγών με τους πελάτες της στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αυστραλία και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και άδειες εμπορικών και εταιρικών γραμματοσειρών. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς όπως Disney, Time Warner, Nike, ABC Network, McGraw-Hill, Columbia University, MTV Networks, Samsung, European Commission. Τα τελευταία 5 χρόνια, η Parachute έχει κερδίσει πολλά σημαντικά διεθνή βραβεία, ενώ το έργο της έχει παρουσιαστεί εκτενώς σε περιοδικά σχεδιαστικού περιεχομένου σε όλο τον κόσμο. Όλες οι γραμματοσειρές της Parachute σχεδιάζονται πλέον για να προσφέρουν πολυγλωσσική υποστήριξη στα Λατινικά, Ελληνικά, Κυριλλικά και Αραβικά.
http://www.parachute.gr